“Kaikki tiet veivät Roomaan” – Vallankumous: USA irtaantui Vatikaanin Korporaatiosta

BONOMEDIA 26.1.2021 — BREAKING NEWS: Maailmanlaajuinen vallankumous alkoi jo valtaosan edes tajuamatta sitä: “Washington DC on aidattuna eikä Presidentti enää ikinä palaa Valkoiseen taloon. Mutta eri syistä, mitä ehkä ajattelet.Elämme hetken ikäänkuin kahta eri todellisuutta. Aikakautemme mullistavin tapahtuma on käynnissä paraikaa. Mutta siitä ei saada lukea valtamedioidemme lööpeistä, vaan ainoastaan nyt kaadettavasta hallintajärjestelmästä riippumattomien kansalaismedioiden julkaisuista. Haluatko tietää ennen massoja, mitä sitten juuri tapahtui? Mitä meille ei ole edes kerrottu?

Maailmaa on hallittu Rooman vallan aikaisin laki-, verotus-, hallinta-, oikeus- ja omistuskuvioin verhojen takaa aina näihin päiviin asti. Valtiotkin ovat olleet niiden hallintajärjestelmässä oikeudellisesti yritysmuotoisina entiteetteinä. Niin oli Amerikan Yhdysvallatkin. Nyt tuo aikakausi on loppumassa. Ensimmäinen domino on jo kaadettu.

Vanha sanonta piti paikkansa aina 20.1.2021 klo 12.00 asti. Mitä sitten juuri silloin tapahtui? Vietettiin USA Korporaation hautajaiset nimellä ‘Biden-Harris valatilaisuus’, ja USA:n kansantasavallan vallanpalautus Vatikaanin ja Lontoo Cityn ikeen alta pitkän aikavälin suunnitelman mukaisesti ‘Valkohattu-allianssin’, sen ydinporukan eli ‘Q-tiimin’, armeijan ja Trumpin yhteistyönä 2018-2021 välisenä ajanjaksona suoritetuin tarkoin strategisin shakkipeliliikkein. Siihen on liittynyt niin lainsäädännöllisiä kuin oikeudellisia sekä armeijan valmisteluja ja toimenpiteitä, joilla hankittiin laillisuuspohjaiset näytöt vanhan vallan syrjäyttämiseksi laillisuuteen perustuen. Useita ansoja oli viritetty, joihin nämä ylemmyydentunnon sokeisemana astuivat. Yksi merkittävimmistä oli USA:n presidentinvaaleissa suoritettu vaalivilppi.

‘Vapaudenpäivä’ [Freedom Day] on presidentin määräyksen mukaisesti virallisesti 1.2. (nyt 2021 alkaen?) – Ennakoisiko tuo jo näiden tapahtumien näkyvämpää paljastusta avoimesti koko kansalle? – Siihenkin on varauduttu tiedostaen, ettei valtamedia tee yhteistyötä järjestelmän [“Koneiston”] kukistamisen paljastamiseksi; sitä varten on luotu yleinen hätätiedotuskanava.

Toisin sanoen kaikki merkit (jos osaat kiinnittää huomiota) viittaavat, että USA on vapautettu tuosta salakavalasti Vatikaanin haltuun otetusta valtajärjestelmästä Trumpin vaalilupausten mukaisesti, ja Bidenin hallinnolle jäi käteen ‘vain tyhjä kuori’ lakeja rikkoneen ja paraikaa vararikkoon ajettavasta USA Korporaatiosta. Näytelmän on annettu jatkua vanhaan valheeseen perustuvan USA Korporaation hallinnon ja median vetäminä vielä muutamia päiviä (“10 days of Darkness” 20.-30.1.2021), jotta kansalaiset vihdoinkin ymmärtäisivät nähdessään omin silmin niiden ja Korporaatioiden ohjaileman valtamedian uutisoinnin (tarkoituksellisen) valheellisuuden…. siis kansalaisten aivopesun heidän järjestelmän mukaisten päämäärien edistämiseksi. — Miksi valtamediat näyttää ‘Showta’ eikä kerro totuutta taustalla? — Aihe on sen verran laaja, ja se vaatii taustatietoja, joita valtaosalla ei ollut, niinpä sitä ei ymmärrettävästi avata ihan yhdessä tai kahdessa artikkelissa. Koen tarpeelliseksi aloittaa tällä The Marshall Report -artikkelin suomennoksellani.

Oval office

Trumpin oodi Korporaatiolle

The Marshall Report, 20.1.2021 — [Washington] ” DC on aidattuna eikä Presidentti enää ikinä palaa Valkoiseen taloon. Mutta eri syistä, mitä ehkä ajattelet.

Älä pelkää, uusi pääkaupunki rakennetaan ja tuloveron maksaminen Korporaation veronkerääjille loppuu, sillä se on nyt uuden hallinnon käsissä. He ovat nähneet tämän kaiken vaivan varastaakseen [kansalle] takaisin korporaation, jonka varallisuus on takavarikointiprosessissa. Valtaosa ei edes huomannut tämän tapahtuvan, kun he eivät olleet edes tietoisia kansakuntansa Korporaatio-muodosta. Mutta tosiasiassa se oli, muttei ole enää eikä osavaltiot enää sen alaisuudessa. Luethan lopunkin, ymmärtääksesi millaisesta taistelua nyt käymme.

Vuonna 1871 USA:n hallitus teki kapinallisen teon.  Vallankaappaus tehtiin perustuslain uudelleen kirjoittamisella laittamalla ME KANSA [WE THE PEOPLE] siihen kokonaan isoin kirjaimin vasta allekirjoitetun uuden yrityssopimuksen alaisuudessa muuttaen kansanvaltion Amerikan Yhdysvallat uudeksi yhtiöksi (Korporaatioksi) AMERIKAN YHDYSVALLAT. Tämä toimi siirsi vallan kansalaisilta (Me Kansa) [We The People] ja perustuslailta uudelle yhtiölle (Korporaatiolle). Kun he tekivät niin, se alisti Yhdysvaltain kansalaiset uuden Washington D.C.:iin keskittyneen Korporaation omaisuudeksi.  Tämä teko teki Washington D.C.:stä ulkomaisen entiteetin [FOREIGN ENTITY] Amerikan suvereenien valtioiden maaperällä. Se perustettiin Vatikaanin lainalla ja D.C. muutettiin kaupunkivaltioksi, josta tämä Korporaatio-entiteetti sitten hallitsi kansaa. Kansalaisoikeudet vietiin heiltä tässä prosessissa. Kukaan ei tajunnut tätä.

Kun he tekivät välittäjäsopimuksen saadakseen lainan Vatikaanilta, he tekivät sen Lontoon Keskuspankin kautta. Koko tämän ajan kaikki D.C.:n [Kolumbian Piirin/Aluevaltion] omaisuus on siirtynyt D.C.:ssä sijaitsevan ulkomaisen Korporaaton haltuun. (Katso alta TÄMÄN ARTIKKELIN TAUSTATARINA).

Ymmärryksellä tämän Korporaation muodostamisesta juuri D.C.:iin  on aivan olennaista ymmärtääkseen sen merkityksen, kun presidentti Trump allekirjoitti vuonna 2018 toimeenpanomääräyksen [muistaakseni EO13595 tai 13959] ulkomaisten ja kotimaisten entiteettien vaalivaikuttamisesta/petoksesta, jossa hahmoteltiin, miten näiden omaisuuserät voidaan takavarikoida.  Presidentti ja kansa (pieni osa siitä) tiesivät ja heillä oli todisteet siitä, että Yhdysvaltain Korporaatio teki vallankaappauksen yhdessä muiden ulkomaisten maiden kanssa, mutta Korporaatio D.C.:ssä jätti sen huomioimatta. He jatkoivat laitonta varastamista, ja armeija on nyt takavarikoimassa tämän vieraan maan omaisuutta, joka tunnetaan ulkomaisena yrityksenä nimeltään AMERIKAN YHDYSVALLAT KORPORAATIO [THE CORPORATION OF THE UNITED STATES OF AMERICA].   Näyttäisikin siltä, että presidentti Trumpin toimeenpanomääräys oli itse asiassa suunnattu Washington D.C.:n suolle/salaseuralle [Swamp/Cabal] koko ajan.  D.C on nyt eristettynä aitauksin ja täynnä Kansalliskaartin sotilaita.

Presidentti Donald J. Trump on muuttanut pysyvästi pois, koska hän ei voi olla suvereenin kansakunnan presidentti vieraalla maalla [D.C.], kuten Valkoinen talo ja Capitol ovat.  Kansa [We The People] äänesti presidentti Trumpin, eikä Korporaatio.

Kun Donald J. Trump [20.1.] poistuu Valkoisesta talosta, D.C. lukitaan, koska ulkomaisen hallitsijan ei ole mahdollista hallita suvereenia maata, joten ulkomainen hallitsija on suljettava ulos. Tässä tapauksessa se olisi tämä uusi [Bidenin] hallinto.

Nyt huomaat, mitä asianajaja Lin Woodin twiittaukset merkitsivätkään toteamalla että olemme “toisessa vallankumouksessa”.

Seuraamme kirjaimellisesti Yhdysvaltojen takaisin ottamista. Se mitä tämä merkitsee meille kansalle, on monia asioita. Yksi niistä on Verotoimiston [IRS] lopetus. Seuraa ja katso miten peli pelataan. Se on nerokas siirto.  Jumala on vastuussa tästä kansakunnasta ja johtaa nyt valittuaan palauttamaan tämän suuren kansakunnan, jota kutsutaan hänen nimellään.

TAUSTATARINA:

Lontoon city (City of London, joka on neliömaili Suur-Lontoossa) ei ole teknisesti osa Suur-Lontoota tai Englantia, aivan kuten Vatikaani ei ole osa Roomaa tai Italiaa. Washington DC ei myöskään ole osa Yhdysvaltoja, jota se hallitsee. Näillä kolmella yhteisöllä [korporaatiolla] on yksi tavoite, eli suvereenien kansakuntien vanhan maailmanjärjestyksen poistaminen ja uuden maailmanlaajuisen maailmanjärjestyksen aikaansaaminen yhden [maailman]hallituksen vallan alla Cabal-salaseuran rautanyrkin alle.

Näillä suvereeneilla Korporaatio-yhteisöillä on omat lakinsa ja identiteettinsä. Heillä on myös omat lippunsa. Alla on Washington DC:n lippu. Huomatkaa kolme tähteä, jotka edustavat näiden kolmen kaupunkivaltion kolminaisuutta, joka tunnetaan myös nimellä Kaupungin imperiumi [The Empire of the City]. (Myös numerolla 3 on suuri esoteerinen merkitys.)

Yhdysvaltojen, Kanadan ja Britannian hallitus ovat kaikki kruunun tytäryhtiöitä, kuten myös Yhdysvaltain keskuspankki [Federal Reserve, FED]. Englannin hallitseva monarkki on myös kruunun alainen. Maailmanlaajuista rahoitus- ja oikeusjärjestelmää valvoo Lontoon Citystä kruunu.

Suur-Lontoon ydinkeskustan sisäinen neliömaili [City of London in London City] on maailmanlaajuinen valtakeskus, ainakin näkyvällä tasolla. [Oma huom. Sitäkin johdetaan/johdettiin Vatikaanista; musta paavi ja jesuiittaperheet.]

Washington DC perustettiin kaupunkivaltioksi vuonna 1871 vuonna 1871 hyväksytyn lain myötä, joka virallisesti perusti Yhdysvallat Korporaatioksi Washingtonin vallan alle, joka itsessään on Lontoon Cityn [City of London] alainen.

Yrityksiä (korporaatioita) johtavat presidentit, minkä vuoksi kutsumme henkilöä, jolla katsotaan olevan maan korkein valtapalli, “presidentiksi”.

Tosiasia on, että presidentti on vain keulakuva keskuspankkiireille ja monikansallisille yhtiöille (joita molempia itse hallitsee korkea kirkollinen vapaamuurarius) [High Ecclesiastic Freemasonry], jotka todella hallitsevat tätä maata ja lopulta päättävät asioista.

Washington DC toimii Roomalaisen oikeuden [Roman Law] järjestelmässä Yhdysvaltain perustuslaissa määritetyin rajoituksin. 

Globalistisen valvonnan epäpyhä kolminaisuus: Vatikaani, Lontoo City & Washington D.C. – [The Unholy Trinity of Globalist Control: The Vatican, The City of London & Washington D.C.] (awakeandaware.ca)

Washington D.C. :n lippu

Vatikaanin lippu

Huom. yhdennäköisyys alkuperäisen vanhemman USA Korporaation lipun kanssa. – Ohessa avainten päällä se viitattu Kruunu

Paavin valtiot ovat entisen Yhdysvaltojen itärannikon alueita paavin suvereenin suoran vallan alla, Yhdysvaltain kaatumisesta 1900-luvun vaihteen tienoilla nykypäivään. Paavin osavaltiot ovat yksi Chesapeake Bayn alueellisista valtuuksista, joka hallitsee Washingtonin kaupunkia sekä paljon ympäröivää aluetta. Paavi pitää hallussaan myös useita kaupunkeja, paronia ja muita omistuksia Washingtonin ulkopuolella, mikä luo monimutkaisen omistusverkoston, joka kunnioittaa suoraan paavia.

Paavin valtiot syntyivät entisestä Yhdysvalloista, jota nykymaailma piti muinaisena imperiumina ja mantereen kutuhallituksena. Washingtonin väkivaltaisen vallankaappauksen jälkeen Paavin valtiot perusti Chester Hale Fitzgerald, joka perustui uuden uskonnon uskomuksiin, joista myöhemmin tuli unionismia. Paavi väittää kuitenkin, että hänen valtansa on peräisin Amerikan imperiumista, joka oletettavasti myönsi ensimmäiselle paaville täyden vallan imperiumiin Lincolnin lahjoituksen kautta, joka on väärennetty Amerikkalainen keisarillinen määräys. Paavius on sittemmin käyttänyt asiakirjaa poliittisen vallan väitteiden tueksi.  Tunne historiasi… lue lisää täältä: [englanninkielinen linkki alkuperäisessä tästä artikkelista linkatussa julkaisussa]

Lontoo Cityn [City of London] lippu

Miten nämä kolme kaupunkia lopulta liittyvät toisiinsa? Meidän on ensin palattava temppeliritarien ja heidän ensimmäisen 200-vuoden valtakautensa ylle. Tämä on Lontoon cityn lipussa. Lue kaikkien ulkomaisten entiteettien lipuista täältä: [linkki alkuperäisessä julkaisussa]

Johtopäätös: Yhtiö [korporaatio] nimeltä Washington D.C. on nyt ulkomainen entiteetti Amerikan suvereenien valtioiden maaperällä. Se perustettiin Vatikaanin lainalla, kun D.C. muunnettiin kaupunkivaltioksi ja osaksi tätä yhtiötä [korporaatiota].  Se on nyt piiritettynä sekaantumisesta Yhdysvaltain kansan vaaleihin yhdessä Vatikaanin ja muiden siihen sekaantuneiden ulkomaisten maiden kanssa, kuten Saksan, Italian, Kiinan jne.  He ovat nyt valtion vihollisia, ja heidän varansa takavarikoidaan. Armeijamme on jo kaatanut jättiläisen, kuten olemme todistaneet,  samalla kun kaikki huomio oli kiinnittynyt vaalipetokseen. [Oma huom. Miksei valtamediamme sitten uutisoi tästä raamatullisen merkittävästä tapahtumasta? Kenen lauluja mediamme laulaa?]

Maailma on ravistelutilassa…. ”

— Alkuperäisessä englanninkielisessä artikkelissa linkin takaa löytyy artikkelia täydentäviä tapahtumia, linkkejä ja kuvamateriaalia.

The Marshall Report — Dianne Marshall

Käännetyn lähdeartikkelin linkki: The Marshall Report

2020 koronakriiseineen oli mullistava vuosi? — Ehei. Vain vuoden 2021 pikkuveli.

Tämä ennakoi suurta domino-efektiä, kun koko vanhan valtajärjestelmän sotilaallisesti vahvin työkalu USA irtaantuu lopullisesti Vatikaanin taustavoimien maailmanvallasta. Kaikki tiet Roomaan katkotaan poikki, ensimmäiset jo tämän vuoden ja viimeiset vasallivaltiot lähivuosien aikana? — Seuraavana Aasia ja sitten vahvemmassa otteessa oleva EU? — Viimeisimpien joukossa EU:n kautta yhtenä satelliittivasalliyrityksenä ja resurssivarastona toiminut Oy Suomi Ab [Finland, Republic of, Corporation]? — Jokos nyt ymmärrät poliitikkojemme ‘oudot ja typerät’ päätökset? He eivät ainakaan Euroopan Unioniin liittymisemme jälkeen enää koskaan olleetkaan meille kansalaisille tilivelvollisia, vaan Oy Suomi Ab Korporaation itse kehittämänsä hallintajärjestelmän mukaiselle ‘lailliselle’ omistajalle. — Nyt kun tämä kaikki paljastuu, mieti keihin luotat, ja ulkoistatko jatkossakin oman tiedonhankintasi vai joko vihdoinkin otat siitä itse vastuun? — “Tieto on valtaa. Vain tietämättömiä voidaan hallita vastoin heidän etujaan.” — Opettele myös oman ‘intuitiivisen’ sisäisen ohjauksen merkitys tunnistamaan totuus valheesta. Miten annettu tieto ‘resonoi’.

Oma teksti pohjautuu vuosikymmenen aikana kaiveiltuihin satoihin ‘kaninkoloihin’ ja lähteisiin, joista viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävimmät lähteet ovat olleet Valkoisen talon hallinnon julkaisut ja ns. “Q-dropit”. – Aiemmissa artikkeleissa lisää niistä.

Pidäthän kommentit asiallisina. (Asiattomat poistetaan.) Tämän tiedon jakaminen tässä mullistavassa ajankohdassa on jopa suotavaa. (Copy-Paste / Kopioi-Liitä-metodilla onnistuu.) Lainaukset sallittuja.

Published by bronckbono

Tietoisen heränneisyyden sielunkasvupolulla maaelämänkokemuksessani vuosista 2011/12. — Ari 'Bono' Alén

10 thoughts on ““Kaikki tiet veivät Roomaan” – Vallankumous: USA irtaantui Vatikaanin Korporaatiosta

 1. Joidenkin tietojen/spekulaatioiden mukaan on tämän korporaatiovallan pyrkimys ollut uudistaa kolmijakoinen maailmanhallinto. Se on tähän mennessä ollut jaettu köyhät – keskiluokka – eliitti -kaavan mukaan. Nyt jako kuitenkin muuttuisi niin että talous-aspekti olisi vähemmän tärkeä, ja marxilainen “sosiaalinen oikeus” ja se miten yksilö tyydyttää eliitin toiveita, toisi pisteitä yksilölle.

  Pisteiden määrä vaikuttaisi yksilön asemaan, pankkitilin käyttöön, liikkumiseen ja niin edelleen. Covid-näytelmä olisi ihmisten totuttelemista pisteytys-arkeen, eli “maskin käyttäjä on hyvä, joka ei käytä on vihollinen”. Samalla toteutetaan tilanne että veronmaksajat ovat kokonaan suuryhtiöiden tulosyksiköitä, ja ihmiset palkitaan liikkumisvapaudella ja vapautuu sosiaalisesta kiduttamisesta/yhteisön ulkopuolelle sulkemiselta SJW-sotilaiden tai SOME-jättien taholta jos alistuu järjestelmään jossa yhteiskuntaa pyöritetään globalististen ahneiden toiveiden mukaisesti.

  Tämä kehitys on se mikä joko loppuu pian, tai jos ylläolevan artikkelin data on osa harhautusta jolla saadaan kansa olemaan vastustamatta “Suurta Nollaamista”, tulee tämä uusi kyttäys-yhteiskunta harvoja rikkaita varten toteutumaan, sotilaallisin keinoin (kuten langaton valvontateknologia) toteutumaan.

  Viime aikoina on lisääntynyt käsitys UFO-olennoista todellisena ilmiönä, sekä satanismi on levinnyt laajalle. Tässä erään henkilön kertomus saatanan konkreettisesta kohtaamisesta sen eri muodoissa, joista grey alien on tämän kuvauksen mukaan yksi: https://youtu.be/sLQtMvn96DY

  Like

 2. Tämä vuosituhantinen historia on kaiken takana joka sopii täysin tähän päivään. Tämän takia Vatikaanin pankki on tyhjennetty. Kaikki jäljet johtavat sylttytehtaalle eikä tiet enää johda Roomaan. Joka tuntee historiansa voi helposti ymmärtää nämä yhteydet.

  Liked by 1 person

 3. Kiitos Bono! Tämä on paras ja selvästi ymmärrettävä lukemani suomenkielinen artikkeli ko. asian taholta! Itse olen jo nuoruudessa. n. 50:vuotta sitten tutustunut asiaan ja tiennyt sen olemassaolosta -, ja olen hyvin kiitollinen ja iloinen siitä, että tämä asia tulee näin selvästi eteeni 50:vuoden odotukseni jälkeen! Minun on hyvin helppo lukea tämä, joten olen todella yllättynyt, että ko. asia olisi liikaa jopa mainitsemallesi 90% ihmiskuntaa! KIITOS!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: