USA:n presidenttivaalit 2020: Vaalivilpit onkin totta ja oikeudessakin todennettu jo 14 voitollisessa keississä, mutta valtamediat on hiirenhiljaa… miksiköhän?

BONOMEDIA 7.2.2021 — Demokratian, sananvapauden ja markkinatalouden mallimaana pidetyn USA:n 2020 presidentinvaalien jälkipyykistä kuuluu kummia; Trumpin lakitiimin ja itsenäisten muiden toimijoiden jo päätetyt oikeuskeissit on tuomittu 2/3:ssa (14/21) Trumpille voittoisana, eli vaaleissa on todettu tapahtuneen vaalivilpin. Mutta valtamediat on näistä päätöksistä hiiren hiljaa…

Jo aiemmin eri osavaltioissa kuulemistilaisuuksissa esitettyjen aihetodisteiden valossa lukuisien eri metodein tehdyt vaalivilpit näyttäytyivät hyvinkin raskauttavina, mutta valtamedia uutisoi nekin ‘tekaistuina’, mitättöminä tai peräti ‘rehellisten vaalien’ eli kansanvallan saneleman vaalituloksen mitätöimiseen pyrkivänä ‘diktaattorin vallastaan’ luopumaan haluttoman presidentin luomana salaliittoteoriana. Nyt kuitenkin oikeudenkäynneissä, joita ei ehditty ennen lopullisen vaalituloksen julkistamista edes käsitellä, on jo 2/3:ssa tuomittu vaalien olleen vilpilliset. (Artikkelilinkki avattuna tässä.) Lisäksi oheisella Mike Lindellin ‘My Pillow’-yrityksen tuottamalla uutisdokumentaatiolla avataan kokonaisuutta perinpohjaisemmin, mistä pääsee käsitykseen eri metodein suoritettujen vaalivilppien megalomaaliseen suuruuteen. (Videolinkki alla; avattuna pituuden vuoksi erikseen vasta mahdollisesti ilmestyvässä seuraavassa omassa artikkelissaan.) — Oleellinen kysymys: Miksi valtamedia ‘spinnaa’ koko aiheen ‘salaliitoksi’ — tai ei uutisoi näistä oikeuspäätöksistä lainkaan? Voisiko valtamedialla olla ‘oma lehmä ojassa’, siis oma agenda, jonka edistämisen mukaan uutisoidaan, mutta agendansa vastaisista kehityksistä jätetään uutisoimatta kokonaan – tai se uutisoidaan ‘spinnaten’ ylösalaisin? – Eihän ‘vapailla markkinoilla’ toimivat valtamediat voisi niin tehdä… vai voisiko sittenkin? — Vai onko omassa uskomusjärjestelmässä ylitsepääsemätön ristiriita, joka estää näiden asioiden olemassaolon mahdollisuuden tutkimisen ja pohdinnan?

Avasin edellisessä Bonomedia 4 news | Uutisia maailmalta -artikkelissani “TIME Magazine: Näin salaliitto ‘pelasti’ 2020 vaalit“, sen miten ‘diipparit’ olivat edellisen parin vuoden aikana valmistautuneet Bidenin vaalivoiton varmistamiseksi aina käytettävien psykologisen sodankäynnin metodien ja -ryhmien käytöstä alkaen. (Alustuksena tähän ja Mike Lindellin dokumentin artikkeliin.)

Steven Mosher käsitteli LifeSiteNewsissä julkaistussa artikkelissa fyysikko John Droz’in kasaaman tutkijakolleegoiden kokoaman yhteenvetoraportin ”Vaalien rehellisyyteen liittyvät presidentinvaalien oikeuskeissit vuodelle 2020 ” tässä linkatussa artikkelissaan, josta olen tähän poiminut muutamia ydinkohtia.

Lainaukset (linkit artikkelin lopussa) lainausmerkeissä artikkelista LifeSiteNews. Steven Mosher blogi: Torstai 4. helmikuuta 2021:

“Trump on voittamassa vaalikanteita, jos et ole kuullut”

“Trump on voittanut kaksi kolmasosaa tapauksista, jotka tuomioistuimet ovat ratkaisseet”

“Amerikan yritys/valtamedian ja Big Techin aggressiivisesti mainostama puolueen linja vuoden 2020 presidentinvaaleissa on seuraava: Vaalipetoksia ei tapahtunut, koska tuomioistuimet ovat sanoneet niin.”

“Molemmat väitteet ovat vääriä. Ei vain kyseenalaisia, vaan totaalisen vääriä.”

Koska oikeusjuttuja on nostettu peräti 80, ja kunkin niistä läpilukeminen ja niiden avaaminen plus kääntäminen suomeksi referoiden olisi minimissäänkin yhden päivän työ per oikeuskeissi (20 työpäivää/kk tahdilla) niiden kaikkien avaamiseen menisi yhdeltä henkilöltä 4 kuukautta. – Ja niiden pohjalta käännettyjen referaattien lukemiseenkin menisi varmasti useita päiviä. Joten nyt on tyydyttävä ‘pintapuoliseen raapaisuun’. Artikkeli jatkuu:

“Tähän mennessä useimmat ihmiset tietävät, että Amerikan yritys/valtamedia ja Big Tech ovat tukahduttaneet aggressiivisesti ja rankaisevasti [sensuroiden/deletoiden] avoimen keskustelun mahdollisista vaalien sääntöjenvastaisuuksista.

Mutta oletko huomannut, että – tukeakseen luomansa todellisuutensa versiota – he ovat yksinkertaisesti lopettaneet raportoinnin kymmenistä meneillään olevista oikeusjutuista, jotka hitaasti etenevät tietään läpi oikeusjärjestelmän? Korkeintaan he yksinkertaisesti antavat yleisen lausunnon mallin mukaisesti “Trump on hävinnyt kaikki tuomioistuimissa käydyt oikeudenkäynnit.”

Joskus ne menevät pidemmälle ja viittaavat siihen, että oikeusjärjestelmämme on tutkinut perusteellisesti ja puolueettomasti kyseisissä kanteissa esitetyt vaaleihin liittyvät petosvaatimukset ja todennut, että ne ovat täysin perusteettomia.”

Mikään ei voi olla kauempana totuudesta, kuten fyysikko John Droz on havainnut. Droz kokosi joukon tutkijakollegoitaan – insinöörejä – kaikki vapaaehtoiset – ottamaan tarkkaan huomioon esitetyt oikeudenkäynnit, jotka kaikki ovat julkisen rekisterin alaisia, ja tiivistämään tulokset. Tämä ei ole helppo tehtävä, koska Trumpin tai hänen puolestaan ​​vuoden 2020 presidentinvaalien yhteydessä on nostettu 80 oikeusjuttua, ja jokainen näistä oikeusjutuista koostuu kymmenistä sivuista arkistoista ja päätöksistä.

Yhteenvetoraportti, nimeltään ” Vaaleiden rehellisyyteen liittyvät presidentinvaalien oikeusjuttuja vuodelle 2020 ”, poistaa asianajajien niin kiihkeän verbaliikan, jättäen oikeusjuttujen olennaiset osat: Mitä asioita oli kyseessä/käsittelyssä, miten tuomioistuimet käsittelivät kutakin tapausta, mitä todisteita objektiivisesti analysoitiin, ja lopuksi ja mikä tärkeintä, kuka voitti ja kuka hävisi. 

Joten mitä Droz ja hänen tiiminsä sitten löysivät? 

Ensinnäkin yhteensä 80 oikeusjutusta 34 on joko peruttu, yhdistetty muihin kanteisiin tai hylätty oikeudellisten teknisten seikkojen, kuten aseman puuttumisen, ajoituksen tai toimivallan puuttumisen vuoksi. Tuomarit, jotka hylkäsivät puvut, eivät koskaan kuulleet todellisia todisteita vaaleista sääntöjenvastaisuuksista ja / tai petoksista, koska he eivät sallineet sen esittämistä oikeussalissa. Tällaisia ​​tapauksia ei voida pitää Trumpin tappiona. Ne ovat todisteita siitä, että oikeusjärjestelmämme ei ole onnistunut puuttumaan vaalipetoksiin kansallisen kriisin aikana.

Jäljellä olevista 46 oikeudenkäynnistä 25 tapausta on edelleen kesken, joten näiden tapausten voittaja ja häviäjä on vielä selvittämättä, kun taas 21 on ratkaistu kokonaan. Nämä ovat tapauksia, joissa tuomioistuin kuuli väitteitä, käsitteli merkityksellisiä todisteita ja antoi sitten muodollisen päätöksen asiasta.

Saatat olla yllättynyt kuullessasi, että näistä 21 tapauksesta Trump on voittanut 14 ja hävinnyt 7.  

Toisin sanoen  Trump on voittanut kaksi kolmasosaa tähän mennessä tuomioistuinten ratkaisemista tapauksista .  

Älä odota kuulevasi tätä iltauutisista.

John Droz  toteaa  erikseen, että huolimatta laajasta väitteestä valtavasta äänestäjäpetoksesta:”

“… vain kolme (3) näistä oikeusjutuista käsitteli aineellisesti äänestäjien laitonta toimintaa (kaksi kertaa äänestävät kansalaiset, kuolleiden äänet jne.). Mielenkiintoista on, että kaikki nämä kolme tapausta ovat edelleen avoimia. ” 

“Lisäksi vain kolme (3) oikeusjuttua käsitteli äänestyskoneiden epätarkkuuksia (tarkoituksellisia tai vahingossa tapahtuvia). Yksi näistä hylättiin (toimivallan takia), toinen hylättiin (vaikka mitään löytöä ei myönnetty), ja toinen on edelleen avoinna (löytö myönnettiin). ” 

“Todennäköinen selitys niin harvoille tapauksille näillä kahdella alueella on se, että petosten tai äänestyskoneen manipulaatioiden oikeudellinen todistaminen on erittäin aikaa vievää, mikä vaatii huomattavaa tutkimustyötä ja dokumentointia. Siihen ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi aikaa ennen prosessin keskeisiä kohtia (kuten vaalikollegio). “

“Kiitos John Drozille ja hänen tiimilleen kansalaisten kouluttamisesta käynnissä olevista oikeudellisista ponnisteluista vaalien eheyden varmistamiseksi.  

Luulen, että kaikki ymmärtävät, että jos meiltä voidaan varastaa äänet, emme enää asu demokratiassa. “

Tuo viimeinen lause lienee syynä, miksi valtamediat pysyy näistä oikeuspäätöksistä hiljaa… Tämähän saattaisi myös koko muun läntisen maailman äänestysjärjestelmien luotettavuuden – ja siten koko läntisen demokratian – täysin kyseenalaiseksi. — Niin, ja [tässä peittelyssä osallisena] valtamedian puolueettomuuden uutisoijana.

Lähdelinkit alempana.

MIKE LINDELL: ABSOLUUTTINEN TODISTE

Ohessa parituntinen uutisdokumentti, josta pitäisi ehdottomasti tehdä oma suomenkielinen referaattinsa erikseen… (teen jos ehdin; parin kokopäivän työ)… tässä se englanninkielisenä. Uutisdokumentti paljastaa, miten MASSIIVISEN suurista äänten flippauksista ja väärennöksistä olikaan kyse. – Ja niiden kattaen myös Vatikaanin, Kanadan, Saksan, Kiinan, jne. osallisuuden vaaliväärennösskandaaliin. — Mike Lindell, Mary Fanning ja Brannon Howse esittää dokumenttielokuvan: ABSOLUUTTINEN TODISTE [“ABSOLUTE PROOF”] – Paljastaen ulkomaisten ja kotimaisten vihollisten Amerikan vaalipetoksen ja -varkauden. https://michaeljlindell.com/

Päälähde, alkuperäinen englanninkielinen: LifeSiteNews. Steven Mosher “Trump is winning election lawsuits, in case you haven’t heard” https://www.lifesitenews.com/blogs/trump-is-winning-election-lawsuits-in-case-you-havent-heard

Suomenkielinen autokäännöslinkki edelliseen: https://7be33lcrpdh3euqkonprjxh6na-adwhj77lcyoafdy-www-lifesitenews-com.translate.goog/blogs/trump-is-winning-election-lawsuits-in-case-you-havent-heard

Miksiköhän valtamediamme ei käsittele näitä oikeuskeissejä? Vai joko löysit vastauksen siihen(kin) kysymykseen? — Vai onko yhäkin omassa uskomusjärjestelmässä ylitsepääsemätön ristiriita, joka estää näiden asioiden mahdollisuuden tutkimisen ja pohdinnan? — Tarkoitukseni ei ole antaa ‘valmiita vastauksia’, vaan herättää uteliaisuus etsimään [meiltä pimitettyä] tietoa itse… ensimmäinen ovi näytetty. Sen avaamisesta vastaa kukin itse.

‘Noin Ysin Uutiset’ availee päivän tapahtumia joka päivä n. klo 21 lisää. (TokenTubessa)

HUOM. Pidetään ne kommentit asiallisina, mikäli haluatte sellaisen mahdollisuuden säilyvän jatkossakin…

Published by bronckbono

Tietoisen heränneisyyden sielunkasvupolulla maaelämänkokemuksessani vuosista 2011/12. — Ari 'Bono' Alén

7 thoughts on “USA:n presidenttivaalit 2020: Vaalivilpit onkin totta ja oikeudessakin todennettu jo 14 voitollisessa keississä, mutta valtamediat on hiirenhiljaa… miksiköhän?

 1. Valtamedia voi olla hiljaa tästä monistakin syistä. Esimerkiksi koska se ei ole totta tai että se on mielikuvitusta. Tai molemmista em. syistä.

  Like

  1. “Koska se ei ole totta tai että se on mielikuvitusta.” — Ja noissa 14 oikeuskeississä oikeus on siis väärin perustein todennut ja tuominnut vaalivilpit tapahtuneen…? – Pitäisikö nyt sitten oikeuslaitoksen oikeudellisuus ja totuudellisuus sitten kyseenalaistaa? — Miksei sitäkään uutisoida?

   Like

  1. Artikkelin linkeistä pääset tuohon ryhmään, joka on niistä tehnyt koosteen. Kunkin oikeuskeissin kohdalla tarvii hakea sitä käsittelevän oikeuspiirin viranomaiselta maksullisena ko. keissin paperit. Kunkin osavaltion oikeuspiirin alueelta. Kussakin on oma hinnastonsa, joitakin kymppejä/satasia kulukorvaus per keissi. (Itselle se on liian kallista, joten joudun tyytymään ja luottamaan annettuun infoon. Valtamedialla riittäisi resurssit siihenkin, mutteivät tässäkään aiheessa tee työtään kansalaisten tiedonsaannin edistäjinä, vaan taustaryhmiensä agendan edistäjinä.)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: