Media-aivopesun 3 perusihmistyyppiä — mihin sinä kuulut?

BONOMEDIA 25.4.2021 | Nykyihmiset voidaan luokitella niiden medialukutaidon, tiedostavuuden ja moraalisen rohkeuden mukaan 3 eri pääluokkaan nykytapahtumiin 2020–2021 peilaten. Mikä on aivopesusi aste? Mihin ryhmään sinä niistä kuulut? (Jollet ymmärtänyt edes kysymystä, olet 1. ryhmässä.)

  1. He, jotka ovat läpeensä aivopestyja ja/tai tyhmiä [täsmennys; intellektuellisesti laiskoja] ja eivät siten edes kykene käsittämään, ettei tätä [mediavalheen mukaisesti reilusti liioiteltua plandemiaa] edes oikeasti tapahdu.
  2. He, jotka jo ymmärtävät mitä tapahtuu, mutteivät uskalla tuoda sitä ääneen esille pelätessään sosiaalista painetta ja mainettaan. [Moraalisen rohkeuden puute.]
  3. He, jotka ymmärtävät ja ovat valmiit taistelemaan vapauksiensa puolesta laittamalla itsensä likoon pilkasta huolimatta, ei vain pelastaakseen itsensä, vaan koko planeetan [ihmiskunnan vapauden]!

Karkea arvioni eri ryhmien jakaantumisesta nykyhetkessä 4/2021 [suluissa 2 vuotta sitten]:

  1. Nyt n. 68% [2019: n. 90%]
  2. Nyt n. 26% [2019: n. 7%]
  3. Nyt n. 5% [2019: n. 2%]
  4. Ryhmä – n. 1% — Projektin enemmän tai vähemmän [korruptoidut/kiristetyt] tietoiset suunnittelijat ja tuotekehittelijät, eri globaalien ja kansallisten hallintaorganisaatioiden kautta täytäntöönpanijat sekä projektin tukeviin toimiin osallistuvien suuryritysten johto.

Kehityssuunta on hyvä; jatketaan ponnistelujamme piilotellun totuuden esilletuomiseksi massiivisen aivopesukoneiston [vallanmedian ja hallinnon] rummutuksen valheiden läpi niiden paljastamiseksi. Emme ole enää kaukana kriittisestä massasta… ja myönnän, olen arvioissani ajallisestikin aina hiukan ylioptimistinen: ‘Hopium’ antaa lisäenergiaa toimintaan!

Mediamanipulointi eli suomeksi aivopesu

Kuva: Greta Thunberg (oik), Dr. Judith Curry (vas)

Esimerkkinä yksi aivopesun peruskeinoista; valikoidut ‘asiantuntijat’

Greta Thunberg: [kuvanottohetkellä parin vuoden takaa] 16-vuotias, ei tieteellistä koulutusta; lukee esikirjoitettua skriptiä lausuminaan; saa medialta 24/7-näkyvyyden.

Tohtori Judith Curry: Klimatologi (ilmastotieteilijä), julkaissut yli 140 tieteellistä kirjaa tai julkaisua; kertoo sen [IPCC-ilmastotilaustutkimukseen perustuvan poliittisen ilmastonlämpenemisväitteen] olevan täysi huijaus; ei saa lainkaan medianäkyvyyttä.

Tältä se mediamanipulaatio siis näyttää; [vallan]media näyttää vain poliittisen agendansa aivopesun mukaisia asiaa perinpohjaisesti tuntemattomia ‘asiantuntijoita’ viestinvälittäjinä, muttei vahingossakaan agendan viestiä tieteellisesti kritisoivia tai kiistäviä todellisia asiantuntijoita. — Ja valtaosa kansasta uskoo sokeasti ‘riippumattoman’ median kertomaan viestiin. Tajuamatta itse olevansa aivopesun uhri.

Media on se viirus ihmisten mielissä.

Published by bronckbono

Tietoisen heränneisyyden sielunkasvupolulla maaelämänkokemuksessani vuosista 2011/12. — Ari 'Bono' Alén

Leave a comment